update 1 januari

Update 1-1-2024

Wat ontzettend fijn dat er zoveel is gedoneerd! Het doet ons allemaal enorm goed dat er door vrienden, andere scoutinggroepen, familie en bedrijven zo met ons wordt meegedacht. Elke donatie is enorm waardevol en draagt bij aan de doorstart van Scouting Polaris.

Inmiddels is er een mooi bedrag van zo’n €12.500,- opgehaald. Hiermee kunnen we de komende tijd een begin maken met het aanschaffen van kampbenodigdheden zodat onze jeugdleden tóch mee kunnen naar de pinksterkampen komend voorjaar.

De schade van de brand is momenteel geschat op €30.000,- inclusief de kosten van de nasleep van de brand zelf. Daarnaast is er geen bedrag te hangen aan de enorme hoeveelheid tijd, zorg en liefde die onze vrijwilligers de afgelopen jaren hebben gestoken in ons tijdelijke onderkomen.

Heb je een creatief idee wat ons helpt om ook de tweede helft van de schade te overbruggen? Wil je een leuke, inspirerende of ludieke sponsoractie opzetten met of voor Polaris? Of overweeg je bijvoorbeeld goederen te doneren? Dan komen we ook graag met je in contact via bestuur@scoutingpolaris.nl

Bedankt!